Rólunk

A FEL-VÁLLAL konzorcium a GINOP 5.3.1-es pályázat megvalósítására jött létre.


Szervezetünk, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. 25 éve működik a gazdaságfejlesztés különböző területein, számos hazai és nemzetközi projekt gazdájaként és néhány speciális terület fő szakértőjeként. Az IFKA jelenleg egyik megvalósítója a GINOP-5.3.1 (Rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban) pályázatnak, e minőségében mintegy 120 cég átvilágításáért felelős konzorciumvezetőként. Emellett országos szakmai koordinátora ugyanennek a pályázatnak: közel 700 hazai kkv 25 ezer munkavállalójának adatait dolgozza fel, és egyben mélyebb információkkal rendelkezik arról a magyar kkv-szektorról, amely komoly munkaerő- és szervezeti problémákkal küzd.

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem (jelenleg Szent István Egyetem) Tanárképző Intézetéből nőtt ki a Kontakt Alapítvány. 1999-es alapítása óta a szervezet legfontosabb célja, hogy közhasznú szervezetként javítsa az életminőséget, munkához juttassa az álláskeresőket és szakértelemhez a munkáltatókat. Elmondhatjuk, hogy alapítványunk a humán-szolgáltatások és a munka- pálya tanácsadás egyik legerősebb szakmai műhelye.

A Kontakt Alapítvány országos hatáskörű szervezet, budapesti székhellyel és több vidéki telephellyel rendelkezik. Jelenleg 25 munkatárssal dolgozunk, legtöbbjük felsőfokú végzettségű: munkavállalási tanácsadók, emberi erőforrás tanácsadók, közgazdászok, szociális munkások, szociálpedagógusok és pszichológusok.
Az elmúlt 16 évben 89 pályázatot nyert meg az alapítvány, amelynek összértéke meghaladta az 1,2 milliárd forintot.

A Kontakt Alapítvány fő célkitűzése, a gazdasági fejlődéshez kapcsolódó új életminőségek kialakításának támogatása. Az alapítvány célja, hogy javítsa a foglalkoztatás helyzetét települési, vállalati és országos szinten egyaránt.

Valamint:

 • az egyéni életminőség kialakítását és/vagy a közösség szerveződését, működését támogató szakemberek (tanácsadók, szervezők), választott tisztségviselők számára szakmai fórumok teremtése (továbbképzések és konferenciák);
 • a munka- és pályatanácsadást támogató kutatások, módszerek fejlesztése;
 • az Alapítvány célját szolgáló tananyagok, segédanyagok, kézikönyvek előállítása és forgalmazása.
 • a szervezetek hatékony munkaerő-gazdálkodásának segítése az emberrel a középpontban
 • támogatjuk az innovatív, rugalmas foglalkoztatási módszerek bevezetését
 • a humán tudományok és a modern kommunikációs eszközök kapcsolatát és működését támogató kutatások, tudományos célkitűzések továbbvitele és fejlesztése;
 • képzések és a munkaerő piac igényeinek összehangolása Európai Unió követelményeinek megfelelően; (Felnőttképzési Engedélyszámunk: E-000413/2014)
 • olyan fejlesztő eszközök, módszerek alkalmazása, amelyek a munkáltatók és a munkavállalók igényeihez igazodva javítják a versenyképességet a munkaerő-piacon (pl.: pszichológiai és munkavállalási tanácsadás, adósságkezelés, kulcsképesség fejlesztés, munka-magánélet összehangolása, vezetői kompetenciák fejlesztése, személyre és cégre szabott coaching és HR tanácsadás stb...

Alapítványunk 2014 óta működteti a Toldi Ház nevű társadalmi vállalkozást is. A térségbeli önkormányzatok (Alsótold, Kutasó, Cserhátszentiván és Felsőtold) együttműködésével kialakított Toldi Ház egy olyan Vendégház, melyben egyszerre jelenik meg emberi erőforrás-, közösségi-, munkaerőpiaci-, és szakmai fejlesztés. A Házban - az országban egyedülálló módon - kiemelten foglalkozunk a sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családok pihenési lehetőségének biztosításával. Emellett egy halmozottan hátrányos térségben munkát biztosítunk a helyi lakosoknak, beszállítóknak.

www.kontaktalapitvany.hu

www.toldihaz.hu

A 2003-ban alapított MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. (MAPI) és a MAPI cégcsoport az uniós forrásokra épülő magyarországi fejlesztések piacvezető hazai szakértője. Munkánk elsődleges célja sikerre vinni a vállalkozások és önkormányzatok EU-s forrásokra épülő fejlesztéseit, legyen szó technológiai vagy infrastrukturális beruházásról, innováció menedzsmentről vagy hatékonyságnövelő szervezet-átalakításról, vagy éppen közbeszerzésről.

Humán- és szervezetfejlesztési üzletágunk széles szakmai és iparági tapasztalattal rendelkezik, a nagyvállalati szektor mellett a KKV-szektorban is a szervezetfejlesztési tanácsadás és képzési programok megvalósítása terén. Fő feladatunknak ügyfeleink hosszú távú sikereihez való hozzájárulást, és az ehhez szükséges kiválóságra törekvést tartjuk.

Szolgáltatásaink:

 • pályázati tanácsadás, projektmenedzsment
 • egyedi kormánydöntéssel megítélt közvetlen támogatás (EKD)
 • humán- és szervezetfejlesztés
 • rugalmas foglalkoztatás kialakítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • közbeszerzés
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Kontakt Alapítvány, MAPI Magyar Fejlesztési Zrt.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el